skip to Main Content
024-301 04 60 contact@verderophetweb.nl

​Klaar om te starten met een WordPress developer?

Er zijn tal van start posities mogelijk. Een goede WordPress developer denkt goed met je mee. Het startpunt ligt geheel bij jou. Heb je al een concept? Of moet je nog starten? Maakt niet uit, gewoon beginnen. Wij begeleiden en ondersteunen jou in iedere fase en bouwen met je mee. 

Jij de inhoud en wij de WordPress kennis en techniek!

Wordpress development omgeving nijmegen en arnhem

Hoe gaan we succesvol aan de slag?

Wie ben jij (als bedrijf) en hoe vertaalt dat in web onderdelen en bijbehorende teksten. Deze zoektocht naar de vormgeving en inhoud van je digitale omgeving is wat we samen ondernemen. Als WordPress developer behoud ik voor jou het overzicht. Hierdoor heb je meer tijd over voor andere zaken. In samenspel maken wij een logische, vindbare en voor jouw doelgroep aantrekkelijke WordPress website.

Alle opgeleverde WordPress websites zijn:

  • Eenvoudig in gebruik (en makkelijk aan te leren)​
  • Zoekmachine vriendelijk (met de beste SEO plug-ins)
  • Mobiel vriendelijk (responsive & adaptive design)
  • In jouw aangeleverde huisstijl*
  • Aangesloten op Google Analytics met automatisch periodiek rapport
  • Aangesloten op Google Console Webmaster Tools (o.a. voor zoekwoorden onderzoek)

*Wil je nog een huisstijl of logo ontwikkelen of optimaliseren?  Ik verwijs je graag door naar goede logo- en huisstijl ontwerpers.  

Een WordPress site laten maken; hoeveel kost dat?

Grofweg liggen de prijzen voor een totale WordPress design tussen de € 1000 tot € 5000. Dit is allereerst afhankelijk van de benodigde modules (eenvoudig of complex) en de hoeveelheid te verwerken content (veel tot weinig). Een WordPress site laten maken is maatwerk! 

Een goedlopende webwinkel module in WordPress (WooCommerce) vergt meer inspanning en begint meestal vanaf de € 1500. Daarnaast maakt het uit in welk stadium jouw bedrijf zich bevindt (startend, offline en/of reeds online).

Afspraak om te oriënteren op jouw WordPress website?

Om meteen een beter beeld van jouw bedrijf of organisatie te vormen, spreek ik graag bij jou af. Afspreken bij Verder op het web kan uiteraard ook. Afhankelijk van de reisafstand spreek ik een vergoeding met je af. Een verkennend telefonisch gesprek is geheel vrijblijvend.

Wil je ook een moderne en strakke WordPress website?
Bel  024-301 04 60 of stuur een bericht via onderstaand contactformulier.

Laat een bericht achter via ons contactformulier

Naam (verplicht)

Email (verplicht)

Onderwerp

Bericht