skip to Main Content
024-301 04 60 contact@verderophetweb.nl

Merkidentiteit, data en strategie: Jouw fundament voor de toekomst

Funderen. Wie ben jij als bedrijf (merkidentiteit) en hoe vertaalt zich dat in logische webonderdelen en bijbehorende content. Wat vertellen relevante digitale data en welke online strategie gaat resultaten leveren. Deze zoektocht naar vormgeving en inhoud van jouw digitale omgeving is wat we samen gaan realiseren en/of onder de loep nemen.

Merkidentiteit; wie ben jij als bedrijf?

Een goed en duidelijk beeld van jouw bedrijf of instelling helpt om jouw online omgeving op te bouwen. Heb jij een goed en pakkend verhaal? Een huisstijl die recht doet aan jouw onderneming? Wie zijn jouw klanten? Wie zijn je concurrenten?

Data; meten is weten

Vanuit je vastgestelde merkidentiteit beginnen we met het ontwikkelen of optimaliseren van jouw online strategie. Daarvoor hebben we relevante data nodig.

Aansluiten op dataverwerving software zoals Google Analytics en Google Search Console is daarbij een must, zodat je jouw site bezoek kunt analyseren en je jouw online rendement onderbouwd kunt vergroten. De analyse van deze data voedt je fundament en keuzes blijvend. Op basis van deze analyses helpen we je om je omgeving te optimaliseren en bijvoorbeeld je vindbaarheid en je online relevantie op peil te houden

Merkidentiteit | data | strategie: Jouw fundament voor jouw digitale toekomst
Strategie

Stap 1 en 2 veroorzaken allerlei keuzes en opties. In samenspraak met jou, werken we  strategieën uit in een helder en onderbouwd plan van aanpak. Uitgangspunt is dat jouw online succes begint met het vinden van de juiste mix van online activiteiten. Denk daarbij niet alleen aan de bouwstenen van je online omgeving maar ook aan de inzet van sociale media alsook effectief online adverteren.

Een ‘Customer Journey’ methode helpt om helder te krijgen waar alle contactpunten (touchpoints)  liggen tussen jou en de doelgroep. Zowel digitaal als fysiek. Is dit in overeenstemming met elkaar? Door dit vorm te geven (bijvoorbeeld op een grote muur op je werkplek), kom je tot een compleet beeld, wat vaak leidt tot verrassende inzichten en nieuwe ideeën.

Ook jouw online fundament verstevigen?

Bel  024-301 04 60
of laat een bericht achter via ons contactformulier.

Contactformulier

Naam (verplicht)

Email (verplicht)

Onderwerp

Bericht


024 - 301 04 60